Роман Клічук: "Громади Чернівців і Меца об‘єднані спільною волею жити без війни і страждань" (ФОТО)

22.04.2022 21:17   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Сьогодні у сесійній залі чернівецької ратуші відбулося анонсоване раніше фіційне підписання угоди про партнерство з французьким містом Мец. Опісля цього провели круглий стіл щодо майбутньої співпраці міст-побратимів.
 
- Більше, ніж пів року тому, завдячуючи українській громаді у місті Мец, ми розпочали процес налагодження побратимських стосунків з нашими французькими партнерами, - каже Чернівецький міський голова Роман Клічук. - Дякую меру міста Мец Франсуа Гродідьє, пані Віолетті Москалу, громадській організації «Обміни Лотарінгія Україна» за цю ініціативу! Франція завжди славилася духом демократії і свободи, і кожен француз сьогодні цінує незалежність держави. Українці завжди були нескореними і зараз вкотре борються за свою незалежність. Сьогодні українці і французи, громада Чернівців і Меца об‘єднані спільною волею жити у вільній, у мирній Європі без війни і страждань наших націй. І тому я дякую нашим французьким побратимам, нашим новим друзям за підтримку і допомогу, за ваше велике серце!
 
Франсуа Гродідьє і Роман Клічук. Фото Чернівецької міської ради

Сесійна зала. Фото Чернівецької міської ради

Підписання угоди з містом Мец. Фото Чернівецької міської ради
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews