Нардеп з Буковини став на захист колаборанта Ковальова, який стверджував, що росія "назавжди" на Херсонщині

09.06.2022 15:29   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Буковинський нардеп від "Слуги народу" Георгій Мазурашу став на захист депутата Олексія Ковальова, який відкрито заявляв про співпрацю з окупантами на Херсонщині.

Раніше колаборант Ковальов написав на своїй сторінці у Facebook про зустріч із першим заступником глави адміністрації президента росії Сергієм Кірієнком. Він стверджував, що Росія "назавжди" в Херсонській області.

Його колега по партії Георгій Мазурашу на своїй сторінці у Фейсбук виставив пост, у якому вирішив його захистити:

"Мені звісно неприємно чути ті неприємні речі, які звучать сьогодні на адресу мого колеги Олексія Ковальова. І не тільки тому, що з Льошею ми тісно співпрацюємо у прийнятті різних важливих законопоректів. Деякі так звані журналісти відносять нас з ним до однієї групи, яку охрестили "групою Павлюка". Це звичайне перебільшення і спроби видати бажане за дійсне. Але сьогодні я не про це.

Ніхто з нас не знає що підштовхнуло Льошу до непростих рішень, які змінять його життя. Але давайте дочекаємося рішення суду, а не навішуватимемо ярлики огульно.

Льоша Ковальов - тримайся! Якщо ти винен - будеш відповідати по всій строгості закону. Якщо ні - доведеш це в суді!!!! Хочу вірити, що ще не раз прийду в студію твого 4 каналу. як тоді, за день до війни, коли я пророкував, що санкції не діють, а нам треба домовлятися, щоб був мир!!!"

Під постом Георгій опублікував відео із своїм баченням ефективності санкцій проти росії.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews