Ексбуковинка Ані Лорак виступила на вірменському весіллі у дивному образі (ФОТО)

07.07.2022 00:00   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Відома співачка родом з Буковини Ані Лорак вперше з початку повномасштабної війни Росії в Україні з'явилася на сцені. Про це повідомляють на фан-сторінці виконавиці в Instagram.

Зокрема, в мережі з'явилися кадри, як артистка виступала на весіллі в Єревані (Вірменія). Лорак вийшла до гостей у червоній міні-сукні та босоніжках на масивній платформі та широких підборах, пише "Кореспондент".

 
 
 
Користувачі соцмереж відразу зазначили, що артистка погладшала на кілька кілограмів, і цей образ на Ані Лорак виглядає безглуздо.
 
А нещодавно Лорак засвітилася на дні народження сина Філіпа Кіркорова. Співачка приємно провела час у товаристві жінки прессекретаря путіна.
 
За місяці повномасштабної війни Ані Лорак так і не спромоглася виявити хоча б співчуття рідним та друзям, які живуть в Україні. Вона вирішила, що найкраще буде – це залягти на дно. 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews