Сергій Осачук прокоментував інформацію ЗМІ щодо призначення нового керівника Чернівецької області (ВІДЕО)

13.07.2022 00:20   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Начальник Чернівецької ОВА Сергій Осачук прокоментував журналістам Суспільного інформацію, яку поширюють місцеві ЗМІ щодо зміни очільника області. За його словами, указу про його звільнення немає ані сайті президента, ані у військовій адміністрації.

Раніше Кабмін погодив звільнення Осачука та призначення Запаранюка й передав документи на розгляд президенту. Остаточне рішення мав прийняти Зеленський. На сайті ОП і справді досі немає указів щодо зміни керівника області. Суспільне намагалось отримати коментар Руслана Запаранюка, він не відповідав на дзвінки.

Ми раніше повідомляли, що указом Президента України за №486/2022 Руслана Васильовича Запаранюка призначено головою Чернівецької обласної державної адміністрації.

На копії указу видно штамп канцелярії Чернівецької ОВА. Окрім того, Сергій Осачук уже встиг відзвітувати перед буковинцями за свою роботу на посаді голови ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews