Антикорупціонера, який вимагав хабаря, на Буковині затримали силовики (ФОТО)

14.07.2022 11:59   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Служба безпеки України затримала в Чернівецькій області керівника регіонального відділення однієї з всеукраїнських «антикорупційних» громадських організацій на … вимаганні та отриманні неправомірної вигоди.
 
Хабаря громадський діяч, який мав би боротися з хабарництвом, вимагав від буковинця за прийняття до очолюваної ним організації. Бонусом до членства винахідливий керівник пропонував документи, які нададуть змогу ухилитися від мобілізації під час призову, оскільки він буцімто є «командиром» сформованої на базі ГО «роти спеціального призначення».

Читайте також

Буковинець зберігав вдома нелегальну зброю
 
Затримали зловмисника правоохоронці під час отримання чергової частини хабаря просто в центрі одного з міст Чернівецького району. Фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.4 ст. 368-3 (підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми) Кримінального кодексу України.
 
Триває слідство. Викриття протиправної діяльності проводилося спільно зі слідчими Нацполіції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews