У страхітливій ДТП на Хотинщині загинула сім'я, яка проводжала воїна на фронт (ФОТО)

17.07.2022 00:21   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
У жахливій ДТП на Хотинщині у селі Данківці поблизу ресторану "Чотири корчми" загинула сім'я, яка проводжала його на війну.
 
Про це повідомляє видання Хотинські вісті:
 
"Дружина та діти вкотре проводжали на фронт чоловіка та батька військовослужбовця Вадима Коростюка. Лише кілька днів він пробув з рідними удома і знову його спорядили на війну. Однак підступна смерть забрала всю родину на автотрасі поблизу Чотирьох Корчм між Хотином та Недобоївцями".
 
У жалобі вся Клішковецька громада. Земляки організували збір коштів на номер карти Приватбанку доньки брата загиблого військовослужбовця, щоби гідно провести його в останню путь: 4149439014951747
 
null
Фото з мережі Інтернет
 
Подробиці про ДТП розповіли у відділі комунікації поліції Чернівецької області.

На автодорозі Н-03 сполученням Житомир-Чернівці біля урочища "Чотири Корчми" трапилася дорожньо-транспортна пригода. На місце аварії одразу виїхала поліція. Попередньо встановили, що 79-річний львів'янин, керуючи автомобілем "Форд Транзит", зіткнувся з автомобілем "Шкода Фаворіт" під керуванням 19-річного жителя села с. Рухотин. Внаслідок аварії загинули пасажири автомобіля "Шкода Фаворит" жителі села Клішківці: 44-річний чоловік, 40-річна жінка, 17-річна дівчина та 21-річний хлопець. Водії госпіталізовані у тяжкому стані.
 
Чернівецька обласна прокуратура розпочала розслідування. 
 
ДТП. Фото патрульної поліції Чернівецької області
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews