Велосипедист отримав перелом стегна внаслідок ДТП у Коровії (ФОТО)

21.07.2022 13:02   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Учора, 20 липня, до поліції надійшло повідомлення про автопригоду в селі Коровія. За фактом ДТП правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

На місце події одразу виїхали слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції та патрульні поліцейські. Правоохоронці попередньо встановили, що 36-річний водій автомобіля Mercedes Sprinter допустив наїзд на 53-річного жителя села Великий Кучурів, який рухався на велосипеді.

Внаслідок аварії травмувався велосипедист. Медики доправили потерпілого до лікарні для надання відповідної медичної допомоги. Лікарі діагностували у чоловіка перелом стегна.

Слідчі поліції внесли відомості про автопригоду до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews