За 14 тисяч євро "ділок" організував незаконне переправлення трьох ухилянтів до Румунії (ФОТО)

21.07.2022 16:23   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
За процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури буковинцю повідомлено про підозру в організації незаконного переправлення військовозобов’язаних через державний кордон України.
 
За даними слідства, житель села Їжівці Чернівецького району налагодив схему незаконного переправлення військовозобов’язаних громадян України до країн ЄС.

Читайте також

Троє буковинців намагалися перетнути кордон з Румунією
За грошову винагороду у 14000 євро, 8 липня 2022 року, організував незаконне переправлення 3 чоловіків призовного віку до Румунії. Забезпечив їхній трансфер до лінії розмежування держкордону, де провів відповідний інструктаж.
 
При спробі покинути територію України, громадяни були викриті прикордонним нарядом відділення інспекторів прикордонної служби «Нижні Петрівці» 31 прикордонного загону.
Досудове розслідування у кримінальному проваджені здійснюють слідчі Чернівецького районного управління поліції ГУНП у Чернівецькій області.
.
 
 
 
 
 
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews