Чернівчанин стріляв у знайомих і вимагав повернути неіснуючий борг: за це сяде на сім років

22.07.2022 14:09   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Чернівецька окружна прокуратура підтримала обвинувачення стосовно жителя Чернівців, який, застосовуючи вогнепальну зброю, вимагав у громадян гроші. Чоловіка засуджено до 7 років позбавлення волі.
 
Під час судового розгляду встановлено та доведено, що 3 серпня 2021 року, зустрівши на одній із вулиць у Чернівцях свого знайомого, чоловік здійснив у нього три постріли та вимагав повернути неіснуючий борг. Потерпілий отримав вогнепальні поранення у гомілку та печінку, що відноситься до тяжких тілесних ушкоджень, а нападник пішов до приватного домогосподарства у якому проживав їх спільний знайомий. Коли мешканець будинку відчинив двері, чоловік знову вистрілив. Цього разу влучив у ногу, та озвучив вимогу повернути борг.

Читайте також

У буковинки в лікарні викрали сумку
22-річний буковинець викрав у пенсіонерки майже 11 тисяч гривень
 
Свою вину не визнав. Вказав, що застосування вогнепальної зброї було самообороною. Сторона обвинувачення надала достатньо доказів причетності громадянина до інкримінованого йому злочину.
 
Досудове розслідування у вказаному провадженні здійснювали слідчі Чернівецького районного управління поліції ГУНП у Чернівецькій області.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews