На Буковині відновлюють роботи з добудови двох КПП на кордоні з Румунією (ФОТО)

26.07.2022 07:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

На Буковині відновлять роботи на двох контрольно-пропускних пунктах, що на кордоні з Румунією. Вже цього тижня стартує добудова КПП «Дяківці» та ремонт дороги, яка веде до КПП «Красноїльськ».

Про це повідомив начальник Чернівецької обласної військової адміністрації Руслан Запаранюк.

- Працюємо над виконанням доручення Президента щодо запуску двох КПП на кордоні з Румунією. Провів телефонну розмову із заступником міністра інфраструктури Мустафою Найємом та оперативну нараду з начальником Чернівецької митниці Михайлом Товтом. Колеги запевнили, що наступного тижня роботи мають поновитися, питання з фінансуванням вирішується, усі задіяні органи, включно з підрядними організаціями, відповідальність усвідомлюють, – сказав Руслан Запаранюк.

Він також зазначив, що стан справ на будівництві КПП «Красноїльськ» кращий, аніж на «Дяківцях».

- Наразі готовність КПП «Дяківці» становить близько 75%. Натомість контрольно-пропускний пункт «Красноїльськ» майже готовий, сюди вже завезли меблі. Будівельники працюють, а до облаштування території долучилися мешканці Красноїльської громади. Проте тут треба добудувати під’їзні шляхи, – додав Руслан Васильович.

Начальник Чернівецької обласної військової адміністрації наголосив на тому, що ОВА координуватиме та контролюватиме хід робіт, аби якнайшвидше відкрити нові пункти пропуску на кордоні з Європейським Союзом.

 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews