За 19 тисяч доларів буковинець обіцяв чотирьом ухилянтам переправлення до Молдови (ФОТО)

06.08.2022 00:00   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
За процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру буковинцю, який організував незаконне переправлення військовозобов’язаних через державний кордон України.
 
За даними слідства, громадянин, разом з іншими невстановленими слідством особами, налагодив схему незаконного переправлення військовозобов’язаних громадян України за кордон. За грошову винагороду у 19 200 доларів США він 4 серпня організував незаконний перетин кордону з Молдовою поза пунктами пропуску для чотирьох чоловіків призовного віку, забезпечивши їх трансфер до лінії розмежування держкордону. Цього ж дня, громадян викрили та затримали працівники поліції у прикордонній зоні у межах села Романківці Дністровського району.
 
Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.
Досудове розслідування у кримінальному проваджені здійснюють слідчі СУ ГУНП у Чернівецькій області за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань у Чернівецькій області ДСР Нацполіції України.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews