У Чернівцях відкриють регіональне представництво проєкту Budmall Center

Під час відкриття кожен зможе познайомитися з кращими зразками модульних, каркасних будиночків та барн-хаусів, знайти оптимальне рішення чи для приватного житла, чи для організації власної справи, чи познайомитися з можливою концепцією житла для ВПО.

08.08.2022 21:10   Джерело: CvNews
Опубліковано : Новини Буковини

11 серпня 2022 року у місті Чернівці відкриють регіональне представництво проєкту Budmall Center. 

Після презентації у Давосі, Лугано, Любліні, активної роботи з представниками ОТГ, різних фондів, міністерств, бізнесу проєкт набув нових масштабів. Перший в Україні виставковий майданчик просто неба Budmall Center відкрився у Тернопополі 2 липня 2022 року.  

Зараз Budmall Center потужно розростається та масштабується. 

Регіональне представництво проєкту в Чернівцях - навпроти готельного комплексу "Буковина". Вже зараз там розмістили перший модульний будиночок. 

Під час відкриття регіонального представництва відбудеться презентація проєкту Budmall Center та Кластера деревообробної промисловості. Про можливості та переваги проєкту розповість засновник тернополянин Тарас Демкура. А Олександр Марценюк, керівник Компанії «ТД Клімат Країни» розповість про енергоефективні, інноваційні рішення в концепціях реалізації. 

Захід відбудеться за участі генерального директора готельного комплексу "Буковина" Андрія Брязкало. На захід запрошені представники міської та обласної рад, громадські активісти. 

null

Під час відкриття кожен зможе познайомитися з кращими зразками модульних, каркасних будиночків та барн-хаусів, знайти оптимальне рішення чи для приватного житла, чи для організації власної справи, чи познайомитися з можливою концепцією житла для ВПО.

«Щодня до виставкового майданчика Budmall Center у Тернополі навідується понад 20 сімейних пар, представників різних організацій та власники бізнесу, які обирають для себе через нашу спільноту комфортні рішення, - зауважив засновник проєкту Тарас Демкура, - Віримо, що такий же інтерес викликатиме і майданчик у Чернівцях".

Відсутність житла є однією з основних проблем українців, які внаслідок війни втратили або були змушені покинути свої домівки. Тисячі людей місяцями змушені проживати у наспіх облаштованих для них притулках. А серед них - родини з маленькими дітьми, особами похилого віку та інвалідами. Потреба у зведенні житла для проживання ВПО у зв’язку з воєнними діями зростає пропорційно до збільшення територій, на яких продовжуються активні бойові дії.

null

Актуальним також залишається енергоефективність таких поселень для переселенців. Енергоресурси - гостре питання сьогодення. На жаль, ми повинні готуватися до того, що зима в Україні буде складною. То ж так важливо сьогодні інтегрувати найбільш енергоефективні рішення для опалення, водопостачання та кондиціонування у кожен будинок. Яке існує сучасне економне обладнання для створення екологічного та комфортного середовища в оселях - зможуть дізнатися гості відкриття представництва у Чернівцях під час презентації. 

null

Економіка країни повинна працювати, щоб українці мали ресурси для життя в умовах війни й боротьби з російським агресором. Кошти мають бути в обігу, бізнес працювати, а податки сплачуватись. Тому засновник проєкту Budmall наполягає на тому, що житло для внутрішньо переміщених осіб повинні зводити саме українські компанії. Це також і робочі місця для українців, і податки до бюджету, і віра в майбутнє України для українського бізнесу. 

До відбудови необхідної кількості житла для українців можуть долучитися понад 20 українських виробників, які вже долучилися до Кластера деревообробної промисловості України, презентація якого також пройде під час відкриття представництва. Лише за кілька місяців українські виробники можуть побудувати якісні екологічні каркасні, модульні та SIP-панельні будинки — як кількаповерхові, так і окремі одноповерхові.

Засновник проєкту Budmall зауважує: «До відбудови житла для українців, що його втратили, часто залучають іноземних інвесторів, але хто, як не українці можуть зрозуміти потреби та болі один одного? То ж, у нас виникла ідея запропонувати українським підприємцям долучитися до відбудови житла для українських родин. Кожен український підприємець, який має таку фінансову можливість може подарувати омріяний будинок родині, яка його втратила. Такі будинки через благодійний фонд «Дім української родини» ми можемо виготовляти швидко, встановлювати з іменними табличками благодійників".

З детальною програмою відкриття регіонального представництва Budmall Center у Чернівцях Ви зможете ознайомитись у нашому Telegram-каналі або на сторінці у Facebook. Тут всі лінки на соціальні мережі: https://linktr.ee/budmall.center

null

Переглянути, як відбувалося відкриття майданчика у Тернополі, можна тут: https://youtu.be/3HduQAMXyOs 

Представники події запрошують до співпраці всіх, хто має бажання представити інтереси першого в Україні виставкового простору вільних людей Budmall Center та допомогти українцям в пошуку сучасного, комфортного, доступного та енергоефективного житла!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews