Славнозвісного лікаря Михайла Гнатюка з Чернівців нагородили орденом Святого Пантелеймона (ФОТО)

11.08.2022 09:23   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Відомого чернівецького лікаря, депутата обласної ради Михайла Гнатюка нагородили "Орденом Святого Пантелеймона". Урочиста церемонія нагородження пройшла у День Святого великомученика і цілителя Пантелеймона у Києві.
 
Цього року медиків відзначали лише в одній номінації - «За самовіддане служіння українському народу, мужність і стійкість у боротьбі за здоров’я українців, за свободу й незалежність України у війні з російським агресором».
 
Михайло Гнатюк - завідувач кардіоревмоонкогематологічного відділення ОКНП "Обласна дитяча клінічна лікарня". Під його керівництвом Чернівецька область стала центром-учасником ГЛЛ-Студій Кооперативної групи «Дитячі лейкемії та лімфоми України».
З початком повномасштабного вторгнення не тільки продовжує лікувати пацієнтів, а й об’єднав небайдужих людей для допомоги хворим дітям за кордоном, збирає і передає допомогу для ЗСУ.
 
Довідково
 
Відзнака за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» є громадською, має професійно-фахову спрямованість і присуджується за гуманістичну й благородну діяльність у галузі охорони здоров’я, яка позитивно впливає на свідомість й духовний розвиток українського народу та держави в цілому, спрямована на збереження та зміцнення здоров’я жителів України, виховує толерантне ставлення один до одного та надихає на нові можливості.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews