Грузинський легіон проводить навчання для буковинських тероборонівців

13.08.2022 00:19   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Відстоювати свою незалежність – обов’язок кожного. Боротися за свій народ – честь для солдата. Захищати території, на які нападає рф, - наше завдання.

Так свою місію описує легендарний захисник України, командир грузинського національного легіону Мамука Мамулашвілі. Він разом із побратимами навчає військовій майстерності, зокрема і буковинських тероборонівців.

Вишкіл вже стартував. Наші солдати, заручившись досвідом, знаннями та підтримкою легіонівців, вміло відточують свої навики для досягнення спільної мети – перемоги над агресором.

- Ми грузини з України. Разом поборемо ворога! - зазначив Мамука Мамулашвілі.

Нагадаємо, нещодавно начальник Чернівецької ОВА зустрівся із Мамукою Мамулашвілі та його побратимами з грузинського національного легіону. Вони обговорили можливості співпраці і допомоги. Руслан Запаранюк зазначив, що молодь має бути підготовленою до викликів часу і бачити, які звитяжні воїни захищають нашу країну. Він також наголосив на тому, що вітає та всіляко підтримуватиме місію легіонівців на Буковині.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews