Чернівецька область майже готова до опалювального сезону

16.09.2022 09:18   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Буковина готова до опалювального сезону більш ніж на 80%. У закладах освіти комунальної власності та лікарнях області розглядають можливість встановлення резервних котлів на твердому паливі.

Про це повідомив начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк.

- Щотижня ми проводимо наради щодо підготовки до опалювального сезону, активно працюємо у цьому напрямку з фахівцями та контролюємо ситуацію. Для підтримки роботи МКП «Чернівцітеплокомуненерго» у Чернівцях закупили 17 модульних котелень, які встановлять у межах мікрорайонів. Також проводимо активну роботу щодо впорядкування приміщень для ВПО, які не пристосовані до зимового періоду, - розповів Руслан Запаранюк.

Наразі затверджено більше 6 приміщень для вимушених переселенців, які будуть ремонтувати. Також тут додатково встановлять котли на твердому паливі. Ще чотири об’єкти - очікують на затвердження.

- Ми готуємося до нової хвилі вимушених переселенців. Наразі готові прийняти ще близько 2500 ВПО, - додав Руслан Запаранюк.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews