Під час сварки на автовокзалі у Чернівцях чоловік проломив лопатою череп пенсіонеру (ФОТО)

23.09.2022 09:18   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Зловмисник 21 вересня у  Чернівцях наніс потерпілому декілька ударів лопатою по голові. Співробітники поліції затримали правопорушника та повідомили йому про підозру у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень.

Правоохоронці звернулися до суду з клопотанням про обрання чоловікову запобіжного заходу. За скоєне затриманому загрожує до 8 років позбавлення волі.

На території одного місцевого автовокзалу між двома чоловіками виникла словесна суперечка. В ході конфлікту 31-річний житель села Великий Кучурів завдав 71-річному чернівчанину декілька ударів лопатою по голові.

у чернівцях поліцейські затримали буковинця, причетного до травмування пенсіонера

Медики госпіталізували потерпілого до лікарні для надання допомоги. Лікарі діагностували у пенсіонера перелом склепіння черепа та забій головного мозку.

Слідчі Чернівецького районного управління поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру в скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

у чернівцях поліцейські затримали буковинця, причетного до травмування пенсіонера
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews