Громадянин Молдови незаконно перетнув кордон України за допомогою надувного човна без весел заради коханої

05.11.2022 19:28   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Замість коханої на березі Дністра іноземця вже чекав прикордонний наряд.

3 листопада прикордонники Могилів-Подільського загону виявили на березі Дністра 36-річного громадянина Молдови, - йдеться у повідомленні ДПСУ.

За інформацією Держприкордонслужби, 36-річний громадянин Молдови переплив річку Дністер на гумовому човні в Україну, аби побачити кохану жінку. Незважаючи на ризик, іноземець подолав чималу відстань вночі та без весел. Вже на українській частині берегу річки відчайдуха зустрів прикордонний наряд. 

Відомо, що іноземець вже порушував правила перебування в Україні, за що його притягнули до адмінвідповідальності. Призначений штраф він так і не сплатив, також, в'їзд в Україну йому заборонено до 2027 року. Через обмеження, чоловік вирішив перетнути кордон незаконно.

Іноземцю тепер доведеться відповідати не лише за ст. 204-1 «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України» КУпАП, але й і за ст. 332-2 «Незаконне перетинання державного кордону України» Кримінального кодексу України.

За матеріалами ДПСУ

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews