На місці відомого ринку у Чернівцях хочуть збудувати готель і торговельний центр

25.11.2022 00:32   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У Чернівцях відбудеться всеукраїнський відкритий архітектурний конкурс на кращу проєктну пропозицію багатофункціонального комплексу з апартаментів, готелю, торговельного центру дворівневого паркінгу на перетині вул. Небесної Сотні та Комарова. 

Переможці конкурсу отримають премії у розмірі від 40 до 100 тисяч гривень.

Організатором є Департамент урбаністики та архітектури Чернівецької міськради, а замовником виступає орендар земельної ділянки - підприємство «Ринок Буковинський».

Конкурс триватиме упродовж чотирьох місяців - до 24 березня 2023 року.

Його учасниками є автори та авторські колективи, що включають архітекторів, інженерів, дизайнерів, спеціалістів з дизайну архітектурного середовища.

 

Заявка на участь у конкурсі подається особисто або поштою на адресу департаменту урбаністики та архітектури міської ради: 58008, м. Чернівці, вул. Б.Хмельницького, 64-А, або на електронну пошту dua.upp.cmr@gmail.com

Матеріали, подані пізніше 3 березня 2023 року до участі в конкурсі не допускаються.

Іншу інформацію про конкурс можна отримати в департаменті урбаністики та архітектури міської ради за адресою: вул. Б. Хмельницького, 64-А (кабінет 302) або за телефоном (0372) 55-58-83

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews