На Буковині ремонтують міст, через який пролягає важливий шлях до кордону з Румунією (ФОТО)

02.12.2022 08:02   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

На Буковині відновлюють міст у Сторожинці на дорозі Т-26-08 Сторожинець – КПП «Красноїльськ», що веде до українсько-румунського кордону. Правий проїзд вже повністю відремонтований і по ньому здійснюється проїзд автотранспорту у реверсивному режимі.

Про це інформує Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області

Увага мостовиків наразі сконцентрована на відновлені лівого частини споруди. Вже виконані роботи з армування монолітної залізобетонної плити конструкції моста. Наразі бетонують монолітну залізобетонну плиту, влаштовують перехідні та тротуарні плити, оновлюють шкафні стінки.

Що робитимуть далі:

  • влаштування гідроізоляції та водовідведення;
  • монтаж деформаційних швів;
  • влаштування нового асфальтобетонного покриття;
  • відновлення тротуарної частини мосту;
  • встановлення нового бар’єрного та перильного огородження.

На ділянці, що ремонтується, організовано реверсивний рух транспорту. Міст у Сторожинці – частина дороги державного значення Т-26-08 Сторожинець – КПП «Красноїльськ», яку торік почали ремонтувати. Восени 2022 року поточний середній ремонт відновили, адже цей автошлях веде до українсько-румунського кордону. А під час війни транспортний зв'язок із союзною Румунією є важливим для продовольчої й економічної безпеки України.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews