Коли вимикатимуть світло на Буковині 4 грудня (ГРАФІК)

04.12.2022 00:54   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Компанія "Чернівціобленерго" опублікувала черговий графік стабілізаційних відключень електроенергії на Буковині.

Графік стабілізаційних відключень вводять за розпорядженням державної компанії НЕК «Укренерго» відповідно до оперативної ситуації в енергетичній системі України. Спрогнозувати впровадження таких графіків заздалегідь неможливо.

Зображення завантажується...

"В умовах жорстких обмежень дозволеного навантаження для області, вкрай важко працювати за графіками стабілізаційних відключень і гарантувати їх дотримання. Проте ми ретельно працювали над формуванням цих графіків і знайшли можливості врахувати ваші зауваження та пропозиції. А саме, ми розробили новий графік, у якому розширили діапазон груп з 12 до 18-ти. Новий формат дасть можливість більш гнучко регулювати навантаження і дозволить не допускати довготривалих перерв. Крім того, ми вирішили виокремити місто Чернівці у блок споживачів, який буде об'єднувати шість груп (від 13 до 18- групи). Тож просимо мешканців міста уважно переглянути нову структуру графіка скориставшись пошуком, щоб визначити до якої групи входить та чи інша адреса", - йдеться у повідомленні компанії.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews