Буковинець виніс на плечах пораненого брата з поля бою і врятував йому життя (ФОТО)

08.12.2022 08:53   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Ілля Терен з Путильщини вже впродовж декількох років виборює незалежність України на фронті. За наше світле майбутнє він бореться разом з трьома рідними братами. Для одного з них Ілля став ангелом-охоронцем.
 
То був черговий день протистояння. На полі бою Ілля випадково наткнувся на одного пораненого солдата. Як виявилося, це його брат Василь. Тоді він, не роздумуючи, взяв його на плечі й почав бігти. Швидко, не оглядаючись, аби врятувати рідну кровинку.
 
І йому це вдалося, хоч і дорога була вкрай важкою. Два кілометри здавалися вічністю, але Ілля їх подолав. Він виніс пораненого брата з під обстрілів у безпечне місце. Наразі Василь перебуває на лікуванні.
 
Ілля жертвував собою заради порятунку ближнього – це гідний вчинок справжнього Героя. Ним він показав силу і велич українських захисників.
 
Так і ЗСУ щодня, щогодини й щосекунди охороняють нашу неньку від ворожих обстрілів. Вони захищають її та своєю силою, відданістю і мужністю ведуть вперед. До світлого майбутнього. До перемоги!
 
На першому фото Ілля тримає кошик, а біля нього Василь, якого поранили в бою. Світлина зроблена на Великдень. На другому фото четверо братів, які зустрілися на війні).
 
 
 
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews