Парк комунального транспорту у Чернівцях поповнився ще п'ятьма автобусами та тролейбусом (ФОТО)

09.12.2022 00:25   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Цьогоріч Чернівці закупили 18 автобусів та 5 тролейбусів. Днями приїхали ще 5 із цих автобусів та ще один тролейбус.
 
- У нашому місті давно була проблема з громадським транспортом, - каже Чернівецький міський голова Роман Клічук. - Ми, певно, єдине місто, яке мало комунальну частку в перевезенні пасажирів біля 25 %. Також, там де готівка, там завжди є зловживання. Тому планомірно рухаємось до повного безготівкового розрахунку. За дуже короткий час втілили в життя розрахунок по QR-коду, банківськими картками та сплату за проїзд в терміналах. До кінця року завершимо перехід на електронний квиток.
 
Щойно ухвалили важливе рішення на сесії. Плануємо залучити позику на 22 роки у рамках проєкту «Міський громадський транспорт України ІІ» на оновлення тролейбусного парку та будівництво нової контактної мережі 6,4 км.
 
Намагаємося разом з допомогою на ЗСУ виділяти кошти на те, що зробить життя чернівчан комфортним. Занадто багато років згаяно.
 
 
 
Тролейбус. Фото Чернівецької міської ради
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews