Патріот та приклад справжнього Героя: на Луганщині загинув буковинський воїн

11.12.2022 04:47   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
У запеклих боях на Луганщині загинув житель буковинського села Гвіздівці Андрій Михайлович Савчук.
 
Про це повідомляє Сокирянська міська рада:
 
"У боях в районі населеного пункту Площанка Луганської області, під час виконання бойового завдання із захисту територіальної цілісності Батьківщини, відсічі та стримування збройної агресії росії проти України, 05 грудня 2022 року вірний син України Андрій Михайлович Савчук загинув. Мужньому захиснику було 48 років.
 
Інспектор прикордонної служби 3 категорії – номер обслуги першої прикордонної застави першого відділення інспекторів прикордонної служби відділу прикордонної служби «Чернівці», сержант Андрій Савчук став на захист Батьківщини з перших днів повномасштабного вторгнення ворога. Він був опорою для дружини та сина, прикладом для братів та сестри, підтримкою для військових побратимів.
 
Працелюбний, відповідальний, завжди готовий прийти на допомогу – таким його знали й назавжди запам'ятали близькі, рідні та друзі.
 
Андрій Михайлович – патріот та приклад справжнього Героя. У запеклих боях за Україну він віддав найдорожче – своє життя, аби ми мали можливість жити під мирним небом".
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews