Працівникам «Машзаводу» виплатили зарплату, не зважаючи на санкції

16.12.2022 07:27   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Працівникам ТОВ «Машзавод» виплатили заборгованість по заробітній платі. Питання щодо санкцій, які наклали на компанію, на постійному контролі.
Про це повідомив начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк.
 
- Це ТОВ входить до п’яти найбільших платників податків Чернівецької області. Через накладення на підприємство санкцій до державного бюджету за 4 квартал цього року може не надійти близько 10 млн грн податків, а місцевого – понад 4 млн грн. З проханням переглянути підстави включення «Машзаводу» до санкційного списку звернувся до Першого віцепрем'єр-міністра — Міністра економіки України Юлії Свириденко та секретаря РНБО Олексія Данілова. Ми усвідомлюємо важливість роботи такого підприємства, тому активно працювали у цьому напрямку. Незабаром буде нова інформація щодо санкцій для «Машзаводу». Обов’язково її повідомимо, - наголосив Руслан Запаранюк.
 
Довідково
 
Цьогоріч 19 жовтня ТОВ «Машзавод» потрапило до санкційного списку РНБО. Його роботу обмежили на 5 років. Впродовж цього періоду підприємство не зможе здійснювати торговельні операції та виводити капітал за межі України, будуть припинені всі укладені ним угоди, проєкти та промислові програми, а також діятиме заборона на передання прав інтелектуальної власності.
 
 
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews