У медзакладах Буковини за рік покращили матеріально-технічну базу на десятки мільйонів (ФОТО)

14.01.2023 08:27   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Сучасні й дороговартісні пересувні рентгенапарати отримали лікарня швидкої медичної допомоги, обласна дитяча клінічна лікарня, багатопрофільні лікарні Кіцманя, Кельменців, Хотина та міська дитяча клінічна лікарня Чернівців (вартість кожного від 2,5 млн. грн. до 3,7 млн. грн.).
 
Також для 14 медзакладів закупили новітні апарати ультразвукової діагностики з повним набором датчиків і розхідників на загальну суму понад 20 млн. грн, а ще для 3 установ – портативні електрокардіографи.
 
Крім того, медзаклади обласного рівня (ОКЛ, ОДКЛ, ЛШМД та госпіталь ветеранів) отримали інфузійні та шприцеві насоси із витратними матеріалами на загальну суму більше 7 млн. грн.
 
Усе це придбали у межах бюджетної програми «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей» за фінансової допомоги Світового банку та Міністерства охорони здоров'я України.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews