На Буковині затримали організатора переправлення військовозобов’язаних чоловіків

02.02.2023 11:01   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

За незаконне переправлення осіб через державний кордон України чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 9 років.

Громадянина України, який організував переправлення військовозобов’язаних чоловіків, затримали оперативні співробітники Чернівецького прикордонного загону за силової підтримки спеціального мобільного підрозділу ДОЗОР у взаємодії з працівниками ГУНП у Чернівецькій області, під процесуальним керівництвом Чернівецької обласної прокуратури.

В рамках кримінального провадження за ч.3 ст.332 КК України оперативники Чернівецького загону встановили, що буковинець за 7,1 тисячі доларів США організував переправлення двох чоловіків призовного віку до Румунії. Організатора та двох військовозобов’язаних затримано спільною міжвідомчою групою, під час отримання коштів за незаконну оборудку.

null
Фото з відкритих джерел

Автомобіль марки «Опель», яким пересувались правопорушники, було зупинено на околиці населеного пункту Тарашани Чернівецького району, під час переміщення до кордону.

В ході проведеного обшуку за місцем проживання фігуранта правоохоронці вилучили тепловізор, радіостанції, мобільні телефони та грошові кошти отримані злочинним шляхом.

За незаконне переправлення осіб через державний кордон України чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 9 років. Слідчі дії тривають.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews