Чернівецька міськрада виділила 4 мільйони на новий скейтпарк

16.02.2023 10:29   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Наразі тендер на стадії прийому пропозицій.

У Чернівцях для будівництва скейтпарку виділять додатково чотири мільйони гривень. Його мають зробити у центральному парку імені Шевченка. Частина обладнання вже є, ще частину мають закупити
Департамент благоустрою та інфраструктури Чернівецької міської ради оголосив тендер на закупівлю, пише molbuk.ua.

Відповідно до тендерної документації, планують закупити елементи скейтпарку. Це має бути інвентар для спортивних ігор на відкритому повітрі.

Закуплять фанерно-дерев’яні модулі, робочі поверхні для їзди, металеві елементи. Усього має бути ще додатково 15 елементів для скейтпарку.

Як пояснили у департаменті інфраструктури та благоустрою, частина обладнання була закуплена раніше за кошти державної субвенції і зберігається у центральному парку. Але цієї кількості не вистачає для повноцінного скейтпарку, тому вирішили ще докупити частину елементів.

Раніше повідомлялося, що обладнання для скейтпарку закупили ще у грудні минулого року. На це було виділено кошти з державної субвенції. Розробили проєкт. Коли почалася війна, обладнання було ще в Києві. Воно не постраждало, і його привезли до Чернівців. На встановлення скейтпарку витратять майже чотири мільйони гривень.

У грудні минулого року на території колишнього танцювального майданчика розпочалися підготовчі роботи для встановлення скейтпарку.

Джерело:molbuk.ua

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews