У важких боях загинув хоробрий командир із Хотинщини

22.02.2023 15:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Буковина втратила ще одного Героя. Трагічна звістка сколихнула Недобоївську громаду – 18 лютого у важких боях на сході України загинув старший сержант Віталій Рудницький з Недобоївців, 1974 року народження.

Як повідомляють "Хотинські вісті", він раніше брав участь в АТО, мав суттєвий бойовий досвід. Був мобілізований у перші дні повномасштабного вторгнення.

Як повідомила Недобоївська сільська рада, Віталій Михайлович був командиром відділення кулеметного взводу 3 стрілецької роти.

За попередніми даними, він загинув унаслідок обстрілу на Донбасі.

Віталій служив на передовій, хоробро захищаючи нашу країну від окупантів. Його загибель стала великою втратою для родини та близьких, всієї громади.

«Ми пам'ятатимемо його мужність і відданість своїй країні, продовжуватимемо підтримувати нашу армію в боротьбі за мир та безпеку на території України», – запевнили у Недобоївській сільській раді.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews