Іво Бобул хоче вибачень за сексистський скандал: «Мене облили брудом» (ФОТО)

05.03.2023 00:27   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Співак Іво Бобул, який нещодавно потрапив у сексистський скандал через висловлювання під час інтерв’ю, не вважає себе винним ні в чому.

Ба більше, переконаний, що це він – постраждала сторона і перед ним повинні вибачатися, пише TabloID.

На своїй Instagram-сторінці артист опублікував відповідну заяву.

"Щодо конфлікту. Мене було облито брудом. Я не відмовляюся від своїх слів. Я є людина свідома і з принципами. Прикро, що сказане було перекручено і підло вирвано з контексту. Тут немає моєї вини. Звичайно, інтервʼю було неприємним, я розчарований тим, як все склалося. Дехто дозволив собі маніпулювати мною задля так званого "гайпу". Взагалі вважаю, що приносити вибачення має інша сторона конфлікту", – написав Іво Васильович.

 
 

Як відомо, співак у розмові з журналісткою Еммою Антонюк заявив, що "хороші дівчата сидять вдома", а також, що жінки нині меркантильні та зіпсовані.

До речі, артист нещодавно у коментарі телеканалу С4 зазначив, що мав на увазі не всіх жінок, а "саме деяких дівчат".

- Не хочу ображати її (Емму Антонюк - ред.). Людина не на своєму місці... Там була фраза "Є такі дівчата". Не жінки, а дівчата... Є, ну є в суспільстві. Чому маю казати шо немає. Включіть Instagram, там все написано, – сказав він.

Нагадаємо, після інтерв’ю сторінку співака в Instagram зламали та виклали буцімто вибачення. Згодом представниця артиста спростувала слова Бобула та зазначила, що він ні за що не вибачався.

Іво та Емма. Фотоколаж ТСН
Іво Бобул і Емма Антонюк. Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews