Молодіжний форум «40 відтінків насильства» пройде в Чернівцях

10.03.2023 01:23   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Для привернення уваги до проблеми домашнього насильства сьогодні у Чернівцях проведуть молодіжний форум «40 відтінків насильства».

Згідно з офіційними даними лише 40% жінок, які зазнали насильства, звертаються по допомогу, решта – замовчують або не розуміють, що це насильство, адже насильство може бути не тільки фізичне, а й психологічне, сексуальне та економічне.

Під час форуму висвітлютлюватиметься проблема домашнього насильства, чим організатори хочуть підкреслити важливість вчасного розпізнання насильства. Адже не можна замовчувати та терпіти будь-які прояви домашнього насильства, і обов’язково потрібно звертатись по допомогу до близьких людей, соціальних служб та правоохоронних органів.

Початок заходу - о 10:00.

Запрошуються учасники і учасниці віком 16-35 років. Реєструйся на безкоштовне відвідування заходу:

https://forms.gle/KkvaYJAN5ye4DmkB6

Довідково

Захід організовується управлінням у справах сім’ї та молоді департаменту соціальної політики Чернівецької міської ради та центру громадської активності «Синергія».

Форум проводиться у межах співпраці UNFPA та ГО «Інноваційні соціальні рішення» за підтримки Бюро гуманітарної допомоги USAID. Думки, погляди та рекомендації, викладені у цій події, належать авторам(-кам) і не обов’язково відображають офіційну політику чи позицію UNFPA, ГО «Інноваційні соціальні рішення» або уряду США.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews