У Чернівцях чоловік прийшов до суду зі зброєю, бо його сина взяли під варту за військовий злочин: поліція (ФОТО)

17.03.2023 15:32   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

В Апеляційний суд Чернівецької області намагався потрапити чоловік з гранатою та травматичним пістолетом. Після перемовин із правоохоронцями він їх здав.

Про це повідомив начальник ГУНП у Чернівецькій області Руслан Дударець.

Сина чоловіка судили за вчинення воєнного злочину, за який його взято під варту.

- До Апеляційного суду на судове засідання прийшов батько засудженого, - каже Руслан Дударець. - Дізнавшись, що сину змінили міру запобіжного заходу на взяття під вартою, він хотів пройти до нього у залу судового засідання. На пункті пропуску, де стоїть металошукач, його зупинили працівники судової охорони і запитали про заборонені предмети. Чоловік дістав з кишені гранату і показав її. Потім вийшов до арки біля вхідних дверей Апеляційного суду. Ми провели з ним перемовини. Він добровільно віддав гранату і травматичний пістолет, який був при ньому. Чоловік нікому не погрожував, але висловив невдоволення, що сину призначили такий жорсткий вирок.

Поліція проведе низку слідчих дій і з’ясує, звідки чоловік взяв гранату. За словами правоохоронців, він є військовослужбовцем і йому загрожує за незаконне поводження зі зброєю до 8 років.

Перекрита вулиця. Фото з мережі Інтернет

 

Перекрита вулиця. Фото МБ

 

Коментарі правоохоронців. Фото ЧП

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews