Юлія Тимошенко побувала вчора в Чернівцях: мета візиту (ФОТО)

У середмісті вона прогулювалась разом із Іваном Мунтяном

18.03.2023 01:08   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Колишня прем'єр-міністерка України Юлія Тимошенко прогулювалася вчора середмістям Чернівців. З'ясувалося, що делегація партії ВО «Батьківщина» поверталася до Києва через Чернівці з Бухареста, де перебувала на конференції The Economist на запрошення румунських парламентарів. А зараз зробила зупинку у Чернівцях.
 
Наш колега Юрій Чорней встиг дізнатися за коротку мить зустрічі з Тимошенко, що українські гості поспілкувалися з депутатами Парламенту Румунії та Президентом Сенату. Обговорювали важливі для України питання. Зокрема, про етапи війни Росії проти України, подальше відновлення нашої країни та про повернення додому наших громадян, які вимушено покинули домівку.
 
- Зустріч була спонтанною, тому не було нагоди поставити і записати відповідь на питання, яке одразу промайнуло у голові: як лідерка "Батьківщини" оцінює євроатлантичні перспективи України у даний історичний період, - каже Юрій Чорней.
 
Селфі з Юлією Тимошенко. Фото Юрій Чорней

Юлія Тимошенко та Іван Мунтян. Фото Юрій Чорней
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews