Контролери перевірятимуть пільговиків у громадському транспорті Чернівців (ВІДЕО)

Проїзд без валідації транспортної картки тягне за собою адміністративну відповідальність

23.03.2023 14:09   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

З початку квітня контролери у Чернівцях перевірятимуть валідацію пільгової транспортної картки при поїздці.

Про це повідомляє КП "Чернівецьке тролейбусне управління":

Хто вже її отримав, підносьте до валідатора свою транспортну картку, утримуйте та дочекайтеся звукового та світлового сигналу. Тепер ваша поїздка зареєстрована, обирайте зручне місце для поїздки.

Видача транспортних карток відбувається почергово. Зверніть увагу, що впродовж 3 днів з моменту отримання телефонного дзвінка необхідно з’явитися в центральне відділення ЦНАПу. Із собою мати: паспорт, ідентифікаційний код та пільгове (пенсійне) посвідчення.

Нагадуємо, що згідно з законом, проїзд без валідації транспортної картки тягне за собою адміністративну відповідальність.

Довідково
 
Подати документи на виготовлення пільгової картки можна на сайті КП ЧТУ https://bit.ly/3ZRyFDq чи центральному відділенні ЦНАПу. Коли Ваша транспортна картка буде готова, Вам зателефонують. Впродовж 3 днів з моменту отримання дзвінка просимо прийти і забрати свою транспортну картку.
 
Із собою мати: паспорт, ідентифікаційний код та пенсійне (пільгове) посвідчення.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews