Сучасне обладнання дозволяє військово-лікарській комісії оперативно і якісно проводити діагностику (ФОТО)

24.03.2023 07:37   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У приміщенні військово-лікарської комісії зробили ремонт та оновили апаратуру. Раніше там стояв старий рентген-апарат, якому було понад 40 років, ми замінили його на сучасну рентген-діагностичну систему з цифровою системою.

Відтак медпрацівники мають комфортні умови праці, а люди, які проходять медкомісію, можуть отримати швидку та якісну послугу.

- За підтримки депутатського корпусу та міського голови з міського бюджету були виділені кошти для закупівлі сучасної рентген-діагностичної системи на 2 робочих місця з цифровою системою. Вартість апарату – 4 млн. 550 тис. грн., з яких 4 млн. – кошти з міського бюджету, 550 тис. – кошти КНП «Міська поліклініка №2, - каже директорка КНП «Міська поліклініка №2» Світлана Широкова.

- Хочу подякувати нашим захисникам та захисницям за вашу незламність, завдяки якій можемо творити Чернівецьку громаду, - каже міський голова Роман Клічук. - Дякую потужній команді за якісну роботу.

- Звісно, тепер нам стало значно комфортніше працювати. А сучасне обладнання дозволяє оперативно і якісно проводити діагностику, - зазначає голова військово-лікарської комісії Федір Герман.

Довідково

З грудня 2022 року військово-лікарська комісія Чернівецького міського ТЦК та СП є структурним підрозділом КНП "Міська поліклініка 2" м. Чернівці.
 
Для роботи ВЛК у військовий час важливо швидко і своєчасно проводити обстеження, консультації відповідної категорії людей, які підлягають мобілізації. Досі ВЛК працювала на старому рентген-апараті 1982 року випуску, який вже не відповідає жодним стандартам обстеження та безпеки.
 
У військово-лікарській комісії - 21 медичний працівник. Наразі всі вони працюють без вихідних. Щоби покращити умови їхньої роботи, за кошти, зароблені від НСЗУ, міська поліклініка №2 виконала ремонт приміщення та оновила меблі.
 
Рентген. Фото Чернівецької міської ради

Нове обладнання військово-лікарської комісії. Фото Чернівецької міської ради
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews