Румунія призупинила пропуск автівок на кордоні з Чернівецькою областю

06.04.2023 14:11   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Через негоду Румунія призупинила пропуск авто на кордоні з Чернівецькою областю. Проїзд через кордон відновлять, як тільки румунська сторона розчистить дороги.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

У зв’язку із надскладними погодними умовами Румунія призупинила оформлення вантажних та легкових автомобілів через пункт пропуску "Порубне - Сірет". Крім того, через снігові перемети дорожня поліція Румунії заборонила проїзд усіх транспортних засобів від пунктів пропуску "Дяківці-Раковець, "Порубне-Сірет" та "Красноїльськ – Вікову де Сус" у напрямку міст Сірет, Ботошани та Сучава.

Якщо ви плануєте на сьогодні поїздку до Румунії, просимо усіх громадян врахувати цю інформацію. Проїзд через кордон відновлять, як тільки румунська сторона розчистить дороги.

Служба автомобільних доріг закликає водіїв утриматися від поїздок на далекі відстані. Дорожники Буковини працюють у посиленому режимі – розчищають автошляхи державного значення. Тому просять надавати пріоритет у русі спецтехніці.

Далекобійникам радять перечекати складні погодні умови у місцях для відстою автотранспорту. Ці майданчики позначені на мапі – https://cutt.ly/0jdzT21.

У разі виникнення складних ситуацій на мережі державних доріг – телефонуйте на цілодобову лінію єдиного контакт – центру: 067 400 60 80.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews