Мільйони гривень виділять на розвиток виробництва та переробки картоплі у Чернівецькій області

09.04.2023 10:01   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Програма USAID АГРО оголошує конкурс на співфінансування проєктів підтримки та зміцнення стійкості українських мікро, малих та середніх виробників картоплі для забезпечення продовольчої безпеки в Україні. 

До участі у конкурсі запрошують суб’єктів підприємницької діяльності, сільськогосподарські кооперативи, громадські організації або бізнес-асоціації, які розроблять та запровадять механізм залучення сільськогосподарських ММСП до партнерства/кооперації для створення локальних кластерів/хабів промислового картоплярства.

Програма USAID АГРО надасть співфінансування для 5-7 проєктів із загальним бюджетом до 26 млн грн (з розрахунку від 3,5 до 7,5 млн грн на проєкт). 

Співфінансування спрямоване на покращення доступу ММСП до виробничих потужностей післяврожайної/передпродажної доробки та переробки картоплі,  сертифікованого насіння картоплі та сортооновлення, лабораторних і навчально-інформаційних послуг, створення умов для диверсифікації виробництва та розширення ринків збуту на внутрішньому і зовнішніх ринках та, відповідно, підвищення добробуту сільських громад України. 

Завантажити повний опис технічного завдання можна за посиланням: https://bit.ly/3nGIfKx

Дедлайни:

14 квітня 2023 р. – щоб підтвердити свою участь у передзаявочному онлайн-семінарі, який АГРО проведе 20 квітня з 10:00 до 12:00;

18:00, 25 квітня 2023 р. – для усіх запитань щодо цього конкурсу;

18:00, 05 травня 2023 р. – кінцевий термін подання пропозицій.

У будь-якій кореспонденції щодо цього конкурсу прохання в темі листі вказувати його назву - ЗПЗ № 55.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews