Футболісти "Буковини" перемогли у домашньому матчі клуб із Чернігова

15.04.2023 00:00   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Футбольна команда "Буковина" вдома перемогла у матчі проти футбольного клубу "Чернігів-ШВСМ". Матч завершився з рахунком 3:1.

Рахунок відкрила "Буковина" на четвертій хвилині матчу – Ілля Скрипник забив у ворота суперника. Перший тайм закінчився з рахунком 1:0 на користь господарів. У другому таймі чернігівці зрівняли рахунок на 67-й хвилині гри. Анатолій Романченко реалізував, призначений арбітром пенальті. Проте наприкінці матчу чернівчани забили два м'ячі на 80 та 83 хвилинах силами Прокопчука та Сергійчука.

Це матч другого туру другого етапу Першої ліги чемпіонату України. За підсумками гри, "Чернігів-ШВСМ" та "Буковина" ділять першу та другу сходинки турнірної таблиці групи "Вибування" з 14 очками в активі.

Гра відбулась 14 квітня у Чернівцях на полі фізкультурно-оздоровчого комплексу "Олімпія".

Це четверта гра "Буковини" та "Чернігів-ШВСМ". Перший поєдинок відбувся у 2020 році в Чернівцях та завершився з рахунком 2:2. Наступні два матчі проходили у Чернігові, де "Буковині" вдалося здобути тільки одне очко — поразка 1:2 та нульова нічия.

Наступний матч "Буковина" зіграє 23 квітня проти футбольного клубу "Гірник-Спот" з міста Горішні Плавні Полтавської області.

ФК "Буковина". Фото ФК "Буковина"

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews