Львівську порноакторку запросили на роботу до департаменту ЖКГміськради після критики чернівецької бруківки

10.05.2023 21:33   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Українська порноакторка Юлія зі Львівщини, яка працює під псевдонімом Джозефіна Джексон, нещодавно відвідала Чернівці та поскаржилась на “криві” дороги у місті.

Нещодавно популярна порноактриса Юлія Сенюк - більше відома за сценічним псевдонімом Джозефін Джексон, відвідала Чернівці. Юлія, яка родом з Львівщини підкреслила, як у Львові, так і в Чернівцях - жорстка бруківка. Відомо, що акторка "гарячих" роликів заробляє від 10 тисяч євро у місяць. Тож, після коментаря про "жорстку" бруківку у Чернівцях, у Департаменті ЖКГ в Чернівцях також вирішили у відповідь прокоментувати ситуацію.

«З великою цікавістю ознайомився з дописом пані Джозефіни. І що я можу сказати... У департаменті інфраструктури є вакансія головного спеціаліста сектору поточного ремонту. Це гарна можливість себе реалізувати поза знімальними майданчиками, адже кар'єра акторки не вічна, як і криві дороги в Чернівцях.

А зараз без жартів. Маєте бажання долучитися до творення "прямих" доріг міста? Тоді пишіть мені в особисті – детальніше розповім про ЗП, права та обов'язки.

Вимог до головного спеціаліста небагато, головне: вища освіта і бажання працювати. А ось до посади начальника управління капітального будівництва вимог трохи більше, але і посада відповідальніша. Зацікавились? Напишіть мені!», - написав перший заступник начальника департаменту інфраструктури та благоустрою Григорій Прохоренко.

Джозефіна Джексон у коментарях відповіла на цю “пропозицію” мерії.

“Все в ваших руках, Григорій, щиро надіюсь ви все-таки виправите недоліки. А перекладати свої обов’язки на порноактрису – це дуже непрофесійно. Не знаю за що саме ви там відповідальний, але раз вас так зачепила моя думка про чернівецькі дороги, що ви навіть вирішили цілий пост цьому приділити…ну ви явно якесь відношення маєте до цього всього, тому бажаю успіхів у створенні «прямих» доріг”, – написала порноакторка.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews