Сміливий, мужній і завжди рухався до своєї цілі: історія про воїна з Тарасівців

Вдома на нього чекали дружина і однорічна донька

13.06.2023 16:21   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Старший солдат Геннадій Нука загинув 22 січня 2023 року в бою з окупантами біля села Білогорівка на Донеччині. Воїну був 31 рік.

Він народився в селі Тарасівці Чернівецької області. Закінчив Новоселицький ліцей. Одружився. Понад усе мріяв, щоб його родина була усім забезпечена, тому постійно багато працював. Любив рибалити та проводити час із сім’єю.

У 2016-2019 роках чоловік воював в АТО/ООС на Донбасі. Був солдатом 24-ї окремої механізованої бригади. Згодом повернувся до цивільного життя.

З початком повномасштабної війни Геннадій вдруге став на захист Батьківщини і своєї родини у лавах Збройних Сил України. Був старшим стрільцем 8-го окремого гірсько-штурмового батальйону 10-ї бригади. Воював на різних напрямках фронту.

«Геннадій був товариською та доброзичливою людиною, турботливим батьком і люблячим сином, надійним другом і побратимом. Завжди жартував і підіймав настрій усім, хто його оточував. Він був сміливий, мужній і завжди рухався до своєї цілі. Він хотів, щоб його донька та дружина жили у вільній та нескореній країні… Тяжко зла не тримати. Віримо в краще завтра. Знаємо, за ким правда. Не забудем голосів Героїв», – написала дружина загиблого Анастасія.

Поховали воїна у рідному селі.

Вдома на Геннадія чекали дружина і донька, якій на момент загибелі батька був 1 рік.

null
Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews