В Італії засудили буковинця, який жорстоко вбив свою дружину

02.08.2023 13:32   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Чоловік вдарив дружину по голові і залишив помирати. 

Італійський суд засудив до 16 років позбавлення волі, вбивцю з Буковини Олександра Загарюка, який у 2019 році в італійському містечку Форлі по-звірячому вбив власну дружину Злату Загарюк.

Про це розповіла сестра загиблої Злати, Лілія Вакарюк, пише molbuk.ua.

Олександр Загарюк жорстоко побив Злату, від отриманих травм жінка померла.

– Сторона обвинуваченого подавала на апеляцію. П’ятого червня цього року, відбувся розгляд апеляційної скарги обвинуваченого, в результаті чого, суд підтвердив вирок першої інстанції та виніс вирок, Олександру Загарюку, у вигляді позбавлення волі на 16 років. Наразі Олександр перебуває у міжнародному розшуку, - розповіла Л. Вакарюк.
 
Померла від крововиливу в мозок

"Померла Злата від крововиливу в мозок сама в ліжку. Тоді Саша був у другій кімнаті. Якби він був поруч, то, може, відреагував би на її прохання викликати швидку, можливо ми б її врятували… Очевидно, вона помирала одна. Про це свідчили фото, коли її знайшли мертвою. Вона через усе ліжко простирадло скручувала, напевно, від болю… Обличчям вона лежала в подушку. Через те, що стався крововилив у мозок, личко Злати було все синє… У показах обвинуваченого і дитини Злати, є слова, що вона вирвала жовтою рідиною і дуже скаржилася на головні болі. Саме ці фактори свідчили про те, що у моєї сестри була травма голови. Коли ми її ховали, то експерти з похоронного бюро розповідали, що займаються ритуальною справою вже 20 років, але такого понівеченого тіла ще не бачили ніколи. Саша, замість того, щоби викликати швидку, поліцію, узяв дитину та відвіз до школи. Коли приїхав додому, то подзвонив у похоронне бюро і сказав, що треба похоронити дружину. Працівники бюро спочатку думали, що це природна смерть, але коли побачили, в якому стані Злата, а у ванні до того ж побачили закривавлені рушники, то негайно викликали поліцію. Поліцейські забрали тіло та повідомили мою маму. Спочатку Саша виступав як свідок, а пізніше його перекваліфікували на підозрюваного. І саме в цей час співмешканець Сашиної мами допоміг йому організувати втечу", – каже Лілія Вакарюк.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews