У Вижниці син зарізав матір: йому призначили психіатричну експертизу

10.08.2023 14:10   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У Вижниці під час конфлікту 34-річний син наніс удари ножем у спину своїй 54-річній матері. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла у кареті швидкої медичної допомоги. 

Вночі з 9 на 10 серпня на спецлінію «102» надійшло повідомлення від жительки Вижниці про те, що її чоловік побив свекруху і вона лежить у будинку без свідомості. Медики констатували смерть жінки під час транспортування її до лікарні. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження. 

Правоохоронці затримали чоловіка в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили його до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі поліції направили тіло загиблої для проведення судово-медичної експертизи для встановлення остаточних причин смерті. Також правоохоронці призначили психіатричну експертизу затриманому.

Наразі вирішується питання повідомлення порушнику про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Вижницька окружна прокуратура. 

Триває досудове розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

на буковині поліцейські затримали чоловіка за умисне вбивство матері

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews