Чернівецька область готується до опалювального сезону

Осінньо-зимовий період для нашої енергосистеми може бути непростим

17.08.2023 12:01   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У Чернівецькій ОВА провели розширену робочу нараду за участю представників НЕК «Укренерго», буковинськими енергетиками, представниками підприємств критичної інфраструктури, місцевого самоврядування.

Обговорили ключові питання у підготовці до опалювального сезону, безпекову ситуацію в області та Україні загалом.

- Важливо організувати нашу спільну роботу, щоби підготуватися до осінньо-зимового періоду, який для нашої енергетичної системи може бути непростим. Представники "Укренерго" відвідують області, обговорюємо проблемні питання та шляхи їх вирішення, - каже член правління НЕК "Укренерго" Олексій Брехт.

Йшлося під час наради також про підготовку резервних схем заживлення споживачів та критичної інфраструктури, захист енергооб’єктів у Чернівецькій області.

- Війна триває, маємо бути готовими до різних надзвичайних ситуацій, відпрацьовуємо механізми забезпечення безперебійної роботи підприємств критичної інфраструктури. зазначає начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews