Що задекларував начальник Чернівецького обласного ТЦК Потяков

29.01.2024 23:09   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Начальник Чернівецького обласного територіального центру комплектування Сергій Потяков оприлюднив декларацію за 2022 рік. 

У той період він був заступником командира однієї з артилерійських бригад. Суспільне Чернівці розповідає, що задекларував військовослужбовець.

Про доходи та майно

Сергій Потяков став начальником Чернівецького обласного ТЦК у вересні 2023 року. До того обіймав посаду заступника командира 44-ої окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола. Згідно з декларацією, у 2022 році він заробив понад мільйон гривень на службі в одній з військових частин. Його дружина Мар'яна отримала 150 тисяч гривень зарплати — вона працює у Коломийському відділі нацполіції.

Також задекларував квартиру площею понад 80 квадратних метрів у Коломиї Івано-Франківської області. Нею володіє з 2018 року спільно з дружиною та двома доньками.

У 2021 році купив автомобіль "Volkswagen Golf" 2015 року випуску. Задекларована вартість авто – 270 тисяч гривень.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews