Після двох років з російського полону повернувся буковинський прикордонник Андрій Степанов (ФОТО)

31.01.2024 19:28   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Як прикордонник брав участь в обороні на заводі "Азовсталь".

Серед 207 звільнених сьогодні із полону – захисник Маріуполя, випускник Новодністровської школи Андрій Степанов.

Про це пише Новодністровське радіо.


Після двох років полону, у рамках 50-го обміну, на рідну землю повернувся Андрій Степанов. Він закінчив у 2000 році Новодністровську школу №3, а згодом переїхав спочатку до Могилів-Подільського, а потім і до Маріуполя. 

null
Фото з мережі Інтернет




Радістю про звільнення свого учня та світлиною класу на своїй сторінці поділилася поетеса, в минулому вчителька початкових класів, Інна Гончар.

Це 50-ий обмін від початку повномасштабної війни. Сумарно Києву вдалося визволити вже 3035 українців. 

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що Україна та Росія провели черговий масштабний обмін полоненими, під час якого на Батьківщину повернулися 207 громадян України. 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

"Наші – вдома. 207 хлопців. Повертаємо попри все. Пам’ятаємо про кожного й кожну в полоні. Воїни та цивільні. Маємо повернути всіх", - наголосив Зеленський на своєму Tg-каналі.

За словами президента, цей обмін — результат класної роботи команд очільників ГУР МО Кирила Буданова, ОП Андрія Єрмака, СБУ Василя Малюка, Нацполіції Ігоря Клименка, а також секретаря Координаційного штабу Дмитра Усова. 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

Уповноважений ВРУ по правах людини Дмитро Лубінець розповів, що це 50-й обмін від початку повномасштабної війни. 

"Хлопців, які вже сьогодні за довгий час почули голоси своїх рідних, переповнювали емоції. Не менш емоційно на дзвінки реагували і родини, які чекають на своїх батьків, синів, братів, - розповів він у повідомленні на своєму Tg-каналі.- Далі у повернутих воїнів – тепла вечеря, отримання чистого одягу, медичний огляд, відновлення документів, банківських карток та реабілітація". 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews