На Центральному кладовищі у Чернівцях виявили обгорілий труп

24.02.2024 10:08   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

23 лютого, до поліції надійшло повідомлення про те, що на Центральному кладовищі в обласному центрі було виявлено частково обгоріле тіло невідомого. Наразі співробітники поліції з’ясовують всі обставини інциденту.

У Чернівцях на Центральному кладовищі виявлено частково обгоріле тіло чоловіка. Правоохоронці встановили особу загиблого, ним виявився 62-річний чернівчанин.

Оглянувши територію поліцейські виявили пляшку із спиртовмісною речовиною. Видимих ознак насильницької смерті не виявлено.

Наразі співробітники поліції з’ясовують всі обставини інциденту. Тіло чоловіка направили на судово-медичну експертизу для встановлення остаточної причини смерті. 

Відомості про подію слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією ст. 115 Кримінального кодексу України з приміткою «нещасний випадок». Триває досудове розслідування.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews