У Чернівцях тролейбус №11 не курсує

04.03.2024 19:33   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Тролейбус курсував за маршрутом вулиця Я. Мудрого через вулиці Хотинську, Вокзальну, Університетську до Чернівецького національного університету.

Чернівчани розповіли, що спочатку їздило два тролейбуси, згодом у вихідні почав їздити один тролейбус, а віднедавна цього тролейбусу взагалі немає.

У Чернівецькому тролейбусному управлінні підтвердили, що тролейбус №11 тимчасово не курсує, пише "Молодий буковинець".

"З технічних причин тролейбус №11 тимчасово не курсує. Про відновлення руху ми будемо повідомляти", - коротко пояснили у Чернівецькому тролейбусному управлінні.

У ЧТУ не пояснили, коли і з якої саме причини не їздять тролейбуси №11.

Для тролейбусів №11 час від часу у ЧТУ змінюють рух маршруту.

У серпні минулого року тролейбус №11, який тривалий час їздив за маршрутом вул. Я Мудрого зупинка дріжджзавод, продовжили до Чернівецького національного університету.

У жовтні минулого року для тролейбусу №11 у тестовому режимі змінили маршрут через вулиці Руську, Січових Стрільців до Калинівського ринку і до вулиці Я. Мудрого. Але вже за місяць він повернувся до звичного маршруту.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews