Жіночі джинси мом: купити та не помилитися

19.04.2024 02:06   Джерело: CvNews
Опубліковано : Буковинський Новинар

Ви не любите ходити по крамницях, а найгірше купувати одяг? Для вас одна альтернатива онлайн-магазини. Якщо ви хочете оновити гардероб чи знайти ексклюзивні речі, тоді для вас ідеально підійде INTERTOP, тут ви можете знайти все: жіноча нижня білизна, топи, светри, блузки, джинси, шорти, верхній одяг тощо. Якщо ви прицільно шукаєте одну річ, наприклад, джинси, то на сайті є цілий розділ із різними моделями. Ви зможете підібрати ті, що найкраще пасуватимуть вашій фігурі. Одна з найпопулярніших моделей, яка в топі вже кілька сезонів поспіль, жіночі джинси мом. Цей силует із завищеною талією і прямими штанинами, який спочатку був фаворитом шанувальників деніму у вісімдесятих і на початку дев’яностих, був витіснений у нульових роках, коли на перший план вийшли вузькі джинси. Але завдяки тому, що ностальгія за 90-ми є однією з найбільших модних тенденцій цього сезону, джинсові штани мом тепер є невід’ємною частиною сучасного стилю.

Чому мом такі популярні?

По-перше вони дуже зручні, по-друге універсальні, по-третє розкішно виглядають на жіночій фігурі. Ще одна додаткова перевага момів в тому, що вони легко поєднуються з різними типами одягу, приміром топами, светрами чи блузками. Усе залежить від того, який ви образ хочете створити. Ви можете поекспериментувати з різними стилями та вибрати той, який вам більше підходить. Це може бути як вуличний, так і діловий стиль одягу. Ви можете спробувати одягнути джинси моми по-іншому, ніж завжди. До прикладу, підкотити їх, тоді це вигідно підкреслить ваші щиколотки. Додати акценту до образу можна стильними шкарпетками. Ви можете взути підбори, челсі або зручні кросівки.

Як підібрати джинси мом відповідно до свого типу фігури?

Моми мають різну довжину та розмір. Наприклад, якщо ви невисокого зросту, буде доцільно придбати маленьку довжину. Таким чином джинси будуть впадати трохи вище щиколотки. Ви завжди можете підкотити їх, якщо потрібно. У цьому краса мом-джинсів. Підвернуті джинси виглядають дуже природно через загальну невимушену посадку. Ви також хочете переконатися, що джинси лягають на вашу природну талію. Може знадобитися кілька спроб, щоб знайти ідеальний варіант. Але немає нічого кращого, ніж знайти джинси, які добре сидять.

7 важливих порад щодо стилю джинсів мом

  • Щоб надати джинсам приталеного вигляду, підкотіть їх.
  • Створіть цікавий образ, одягнувши піджак або кардиган.
  • Виберіть рвані джинси або джинси з кількома кишенями, щоб ваше вбрання виглядало по-особливому.
  • Широкий верх – найкраще рішення для джинсів такого крою. 
  • Ваше взуття може повністю змінити ваш образ з джинсами мом і перетворити його з повсякденного на формальний, тому вибирайте його відповідно до випадку.
  • Спробуйте різні ремені, щоб підкреслити талію та додати додатковий елемент стилю.
  • Не забувайте експериментувати з кількома модними речами, щоб дізнатися, як ви можете стилізувати джинси мом, щоб вони підходили вам найкраще.

Якщо ви хочете бути в тренді та мати гарний вигляд, джинси мом стануть ідеальною парою у вашому гардеробі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews