У Неполоківцях на виробництві четверо людей провалилися у вигрібну яму

20.06.2024 19:33   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Неполоківцях Чернівецької області на виробничому підприємстві провалилися у вигрібну яму четверо людей. Один чоловік загинув. За даним фактом поліцейські Буковини розпочали кримінальне провадження.

Про це розповіли у відділі комунікації Нацполіції у Чернівецькій області, пише molbuk.ua.

До поліції 19 червня надійшло повідомлення про те, що на будівництві, у с. Неполоківці Чернівецького району, четверо працівників впали у яму.
Для з’ясування обставин на місце події одразу були скерована слідчо-оперативна група відділення №2 (м. Кіцмань) Чернівецького районного управління поліції та слідчі СУ ГУНП.

"Правоохоронці попередньо з’ясували, що четверо жителів Рівненської області, здійснюючи роботи у бетонному підвалі, раптово почали втрачати свідомість. Рятувальники усіх постраждалих витягнули на зовні та одразу були розпочаті реанімаційні заходи. Під час надання медичної допомоги 44-річний чоловік помер на місці події. Інші чоловіки доставлені до реанімаційного відділення медичного закладу", - розповіли у поліції.

За даним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 271 (Порушення вимог законодавства про охорону праці) Кримінального кодексу України. Тіло загиблого чоловіка направлено на проведення судово-медичної експертизи. Наразі проводяться процесуальні дії з метою встановлення всіх обставин події.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews