Чернівецький депутат заробив за рік 18 кілограмів гривень, - «Чесно»

22.11.2017 13:05   Джерело: PRESS-ЦЕНТР
Опубліковано : Буковинський Новинар

Активісти руху «Чесно» проаналізували декларації депутатів Чернівецької міської ради. Найбагатшим виявився депутат-забудовник від БПП Ромео Скрипа – він «позичив» у батьків 9 мільйонів. За два роки його доходи збільшились утричі, проте 97% з них складає батьківська позика. Окрім того, депутат є членом комісії з питань земельних відносин, архітектури та будівництва. Та найбільші статки показали представники «Рідного міста». А депутат від «Батьківщини» Артур Мунтян задекларував щонайменше 18 кілограмів готівки, якщо рахувати у гривнях номіналом 500 гривень, - пише PRESS-ЦЕНТР.

Ще рік тому Артур Мунтян декларував скромні 43 845 гривень доходу – заробітна плата за основним місцем роботи в ТОВ «Чернівецькі хлібобулочні вироби», та нулі у розділі активи. А вже у 2016-му у нього з’являється близько 8 млн гривень готівкою, що дозволяє йому піднятись на п’яту сходинку рейтингу статків.

- Я не можу зараз відповісти чітко. Так були окремі суми. Тобто за мене задекларовано і за дружину. Було весілля, дружина мала певні заощадження і таким чином задекларували те, що було, - пояснив народний обранець.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: PRESS-ЦЕНТР