Рок-гурт «Друга ріка» в лютий мороз знімали кліп у горах Буковини (Фото, відео)

17.01.2018 22:43   Джерело: molbuk.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У Чернівецькій області відомий український рок-гурт «Друга ріка» зняв відеокліп на пісню «Доки я не пішов». Про це йдеться у сюжеті телеканалу «ТВА», пише molbuk.ua.

Зйомки відбувалися на Протятому Камінні у Вижницькому районі при температурі -22 градуси. 

«Позамерзали люди. Ми взагалі дуже дивним чином забралися на таке високе місце», - розповів режисер відео Сергій Скобун.

Відеокліп на пісню «Доки я не пішов» з нового альбому «Другої ріки» - «Піраміда», пов’язаний із фільмом про легендарного ватажка опришків Олексу Довбуша «Легенда Карпат», прем’єра якого буде вже навесні цього року. 

«Кліп буде побудовано таким чином, що близько 40% його буде взято із сцен фільму «Легенда Карпат», а решта - з цих зйомок. 

Кліпмейкер каже, що на таку сніжну й морозяну погоду чекали довго.

«Бо хотілося показати гарну карпатську природу, ландшафти. До нас приїхали хлопці з Києва, вони були шоковані. Вони взагалі-то відпочивають в Альпах, але стверджують, що в Карпатах набагато гарніше», - сказав Скобун.

У зйомках кліпу беруть участь і актори, і музиканти «Другої ріки».

«Ідея в тому, що у нас є інструменти, і це наша зброя. Наші голоси, наші струни... Інколи завдяки цій зброї можна більше сказати, аніж завдяки фізичній, справжній зброї», - каже вокаліст гурту Валерій Харчишин.

У зйомках кліпу беруть участь і актори, і музиканти «Другої ріки».

Фото: Сергій Скобун

За матеріалами https://molbuk.ua 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: molbuk.ua